Post Message

Captcha Image


No name: Kapela

Postovani,

 

obracavam se kao odgovornim ljudima, postavljenim da stite , grade I trude se da bolnica radi po pravilima I pravima pacijenata koji u nju dolaze.

 

Nedovano sam morala preuzeti telo rodjaka u  Vasoj, bolnickoj kapeli.

 

Nemam malo godina, ali to sto sam tog dana videla mislim da je nesto najlosije u mom zivotu.

Vasa kapela je dno ljudskog dostojanstva I svega u sta ste se zakleli kao lekari.

 

Da pokojnici borave da onakvom mestu gde im dolaze najmilji je van zdravog razuma I svake etike.

Vas zaposleni radi u toj prostoriji, pa da li imate imalo morala I savesti. Samo on zna kako je boraviti u paklu I radite, za tazliku od Vasih direktorskih kancelarija.

 

Bitna su staklena, moderna  vrata na Urgentnom, a to sto Vam kapela na 22 C zaudara kao u najgorim kosmarima, sto izgleda kao skitnicka cerga, to sto pokojnici leze maltene baceni I polupokriveni nekakvim cebadima..strasno.

 

Sram Vas bilo. Obecavam da cete zavrsiti u svim novinama. Sta radite??? Cime se bavite?..koje ste zakletve Vi polagali? Vi ste lekari???


22. 09. 2022
Sanja: Prevare i obmane lekara prema pacijentima

Zbog mnogo nanetog stresova od strane lekara i pacijenata , do danas nisam davala izjave.Eskuliralo je to da sam bila potpuno nepokretna i nemoćna nad svojim telom 24.07.2022.  celih 24h , sutradan otišla na urgentno i pregledana od strane neurologa i internista pošto bolujemo od Lupusa, polineuropatija .Oba doktora , posebno dr Simonović je objasnio uzrok bolova i dao drugu terapiju i uput za emng , Upisala se na šalteru neurologije gde mi je uzet br tlf i rečeno da ću biti pozvana početkom avgusta.18 avgusta zovem da pitam kad sam na redu ,,ko zna kada vi ste 164 na redu a mi snimamo 51 pacijenta ,, rekla sam ok, ne mogu da čekam jer nema mnogo bolje , molim vas da mi izdate potvrdu da uradim snimanje privatno pošto ne možete da ispoštuje te zakonski rok za pacijenta, sestra kaže pozovite u ponedeljak načelnika Tomića. Zovem u ponedeljak u 10 i 30. Kaže da je završio i otišao u bolnicu , zovem bolnicu kažu on je danas u domu zdravlja, molim glavnu sestru da prenese načelniku moj zahtev za potvrdu i obavesti me kad je na odelenju da dodjem po nju, danas 23 avgusta zove me sestra i kaže da je dr Tomić rekao da ne može da izda potvrdu niti zakaže snimanje ali da donesem izveštaj da će mi dati uput za Niš da se tamo snimanje uradi.Šaljem ćerku sa izveštajima, traži uput lekara opšte prakse da dodjem sutra , ćerka pita da li može telefonski da se zalaže snimanje u Niš , sestra Mars kaže da nezna.da dodjem sutra sa uputom, nosim na komisiju i onda u Niš .Zovem klinički centar Niš da pitam koliko se čeka zakazivanje i da imam uput sa neurologije, dr iz Niša kaže ,, Gospodo već 5 godina se snimanje emng i ostala snimanja zakazuje elektronski od 5 do 10tog u mesecu .. Zovem sestru Maru , kaže , pa dodjite vi sutra i recite to doktoru, pitam je li moguće da i ona zna da je ovo šetanje pacijenta, skidanje sa grbače pacijenta koji otežano hoda i da li i ona mora tako da me laže i vrti u krug , g


23. 08. 2022
Zivkica Matic: Dr.kardiolog-Marko Milentijevic, za pohvalu@

Ja se iskreno divim, 

Marku Milentijevicu,

Doktoru kardiologu,

na  profesionalnosti u Opstoj bolnici u Leskovcu. Jer nemogu SE oteti utisku,koga je na mene kao pacijenta ostavio, u  momentu, kada mi je bila potrebna  satisfakcija detaljnog sagledavanja zdravstvenog stanja, jer sam bila izgunljena u prethodno utvrdjenim dijagnozama,koje 

naravno nisu bile adekvatne bolesti.

Zato ovoga puta SE pridruzujem ,ostalima, u knjizi utisaka, koji takodje imaju samo reci hvale , na humanost u radu I potpunu posvecenost svakom pacijentu, sto moram reci,nije uvek slucaj sa drugim doktorima

Naravno,svaka cast I drugim izuzecima, po iskustvima drugih, koji su stekli prilikom lecenja.

Hvala Vama doktore Milentijevicu,vredelo bi mnogo za sve Nas,da  Ima vise takvih kao VAS.@


19. 07. 2022
Jelena: Veliko hvala

Jedno veliko hvala babici Bojani Jovic, divnoj zeni,koja se divno ophodi prema budućim mamama i  tu je za svako pitanje.i za svaku nasu brigu.

KADA BI BILO VISE OVAKVIH BABICA SVE BI BILO MNOGO LAKSE.

NADAM SE DA CE NEKO OVO DA NAGRADI I CENI JER SE OVO RETKO VIDJA.

JELENA STANKOVIC 22.05.2022  SOBA 41 


22. 05. 2022
Slađana Filipović: U ČAST ZAHVALNOSTI I DIVLJENJA

Svaka ćast, Doktoru- Marku Milentijevicu!!!

U ovoj knjizi utisaka Opšte bolnice Leskovac, se obraćam sa dužnim postovanjem Dr. Internisti- Marku Milentijevicu, u nameri, da izrazim veliku i iskrenu zahvalnost, za njegov rad sa nama pacijentima uopšte, a nadasve i velikodusan pristup lečenju svakog od njih, pa takođe i u mom slučaju, kako ambulantnog, tako i bolničkog lečenja. Mojim prvim zakazanim 2020g. elektronskim pregledom, kao i svih narednih kontrolnih pregleda, do danas, kada ovo pišem, nemogu- a da ne skrenem paznju i Vama sličnim, koji se bavite, ovom humanom profesijom, da tom svojom, jedinstvenom harizmom  i njegovom nesebičnoću, ume da podigne bolesnog i tom lekarskom  etičnošću, ulije mu potrebno samopouzdanje, koje bolesnom čoveku i te kako znači. Na sve moguće najtananije načine, ljubaznošću pristupa problemu, i  svojom podrškom i  velikodušnošću, uliva dodatnu snagu, kada i terapija deluje savršeno, baš kao i on  kome se može verovati.

Hoću reći, da je Dr. Milentijevic, i ako relativno mlad doktor, ali je svakako tom nekom stvarnom posvećenošću svom pozivu, mogao biti uzor, kako svojim mlađim kolegama, još više starijim, koji malo zanemaruju u radu tu ljudskost u ophođenju sa svojim pacijentima, što se i meni događalo vise puta. Iz tog razloga želim uputiti sve pohvale Dr. Marku i moju veliku zahvalnost i da mu ovim putem poželim da  i dalje teži ka ispunjenju etičnosti  poslovnih ciljeva, i da 2022god.i mnoge naredne, budu  po merilu svih, i za sve.. daleko bolje i najbolje! 

 

Takođe, želim ovde  pohvaliti sve doktore odelenja, Intenzivne nege-koronarne jedinice O. bolnice-Leskovac i njenom medicinskom osoblju, na stručnosti i odgovornosti, koju oni poseduju, primenjujući je punih 24h u radu sa pacijentima. Ovo je izmog ličnog uverenja.

Hvala im na svemu. 

Svaku sreću svima, kao i predhodno pomenutom doktoru, Milentijevicu, jer je bez rezervno zaslužuju! @

Hvala svim dobrim ljudima,oni su sreća i radost, ovoga sveta!@


28. 12. 2021
 
Powered by Phoca Guestbook