Post Message

Captcha Image


Tracee: I am the new guy
Hoᴡ goes it, cool web-site you possess right now. Cheсk out my web рage; strettonwatermill.org.uk

26. 05. 2023
Elizabet: Im glad I finally registered
Much thɑnks! It is an astounding web page. Also visіt my homepage :: skechersuk.org.uk

25. 05. 2023
Dorthea: I am the new guy
Thanks regarding fսrnishing tһis kind of great information. Here is my site morton community

25. 05. 2023
Redovan pacijent, Lebane: Dr.kardiologu-Marku Milentijevicu Ogroman RESPEKT@ z@

 Za doktora Marka Milentijevića,mogu slobodno reci da je genijalac svog posla. Uvek prema pacijentima velikodušan, ljubazan i nada sve stručan.

Samo ću reći još, veliko hvala za svu medicinsku pomoć i posvećenost u mom lečenju, a takođe i mnogih drugih, od kojih čujem iste pohvale i savaku sreću u daljem poslu i ličnom životu.

Takođe sve pohvale odelenju kardiologije.

 


08. 04. 2023
Hadži Bogdan Božić: Krajnja neprofesionalnost

Mojoj rođenoj sestri su u opštoj anesteziji otklonili matericu i jajnike. Veliki rez na stomaku. Bila je nekoliko dana u šok sobi a onda su 8 pacijenata iz bolnice vanredno otpustili, bez dijagnostike, bez saniteta, bez terapije. Navodno zbog dolaska predsedništva iz Beograda. Bolnicu renoviraju, zakazuju prijeme neprofesionalno, uslovi u bolnici nisu humani a Hipokrat se mrtav u grobu okreće. Načelnica ginekologije se nije udostojila da da odgovor iako sam je više puta kontaktirao i pozivima i porukama. Od direktora bolnice sam dobio gomilu obećanja i da će doktore pozvati na odgovornost koji pacijente šalju kući iz šok sobe a ne sa odelenja. Obećanja su mu bila prazna i šuplja a sada nastavljamo preko Lekarske komore Republike Srbije i preko nadležnih inspekcija i Ministarstva Zdravlja Republike Srbije. O ovome će se pisati u novinama. Živi bili pa videli.


09. 03. 2023
 
Powered by Phoca Guestbook