Напиши поруку

Captcha Image


БОЛНИЦА: МОЛБА

Докторе Димитријевићу,

док лагано замире прича о секс скандалу медицинске сестре,о лекару здравствене станице који по речима неког таксисте обавлја несавесно свој посао ...Ви здушно потпирујете народ да нас мрзи.Ви који ни дан нисте провели као лекар у болници којом владате уводећи приватну апотеку без иоле гризе савести.Колико сте радника упослили на измишлјеним местима!!!

Ова установа не памти такву тиранију над лекарима и сестрама.Начелнике оделјенја подсећамо да су и они некад били обични лекари.

Зашто не обелоданите у каквим условима радимо...колико апарата је неисправно...немамо лекове,газе,рукавице и Ви себе с поносом називате Нај директором--

Молимо Вас да не конкуришете за директора по први пут,јер и онако нисте ту дошли по избору.Унапред захвални лекари !!!


27. 08. 2017
Radovan: zdravstveni radnik

 

direktore,neka taj tvoj glavni tehnicar obidje danju a ne nocu odeljenja,videce prljavstinu u kojoj leze pacijenti,a i ti bi mogao konacno da obidjes odeljenja i razdovaras sa lekarima i sestrama.

cuces pametne stravi,pa ako i nadjes proviziju za sebe.nece ti se zameriti,ali uradi nesto lepo.nije dovoljno da se zabijes u kancelariju sa Acom i da ti majstori i vozaci ulaze u kancelariju kao u kafanu.nosis beo mantil ali valjda nisi moler,vec lekar.

aj ziveli!


13. 08. 2017
doktor: molba

Uva\eni direktore i clanovi upravnog odbora,objasnite nam kojim pravom iydajete prostor privatnim apotekama i uvodite privatno obeybe]enje.

Yahvalni doktori


11. 07. 2017
Lena: URGENTNO

Реч "ургентно" у истоименом центру је изгубила сваки смисао . Уместо да се ради на брзини и квалитету услуге ангажује се локална групица истетовираних утеривача и силеџија да ставе до знања пацијентима да не могу да очекују много. Проблем гужве се не решава избацивањем пацијената већ бржим радом и сталним присуством на радном месту. Све ово је веома јадно и понижавајуће.


09. 07. 2017
Marko Cakic: Заштитник права осигураних лица у Општој болници Лесковац Љубинка Стојковић.

Zelim gospodji Ljubinki da se zahvalim na pomoci,trudu i vremenu koje je ulozila resavajuci moj problem.I ako sam skeptik i ne verujem u ovakve vidove pomoci i zastite,gospodja Ljubinke me je razuverila.Problem koji sam imao skoro 45 dana je resen zahvaljujuci njenom angazovanju sa dva tel. razgovara po principu danas za sutra.Svima preporucujem ovaj vid pomoci jer gospodja svoj posao radi krajnje korektno i profesionalno.Jos jedared hvala.


13. 06. 2017